A cégalapítás székhelyszolgáltatással együtt éri meg csak igazán

cégalapítás székhelyszolgáltatás igénybevétele mellett

cégalapítás székhelyszolgáltatás igénybevétele mellett

A középiskola elvégzése után sokáig fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek magammal. Diákmunkát alkalmazottként végeztem, és szóba is elegyedtem közben a velem együtt dolgozó, már nem tanuló fiatalokkal. Sokszor panaszkodtak, hogy milyen drága az albérlet, ebből a fizetésből sosem fognak saját lakáshoz jutni, de még a külföldi nyaralás ötletét is el kellett vetniük.

Eldöntöttem, hogy én nem szeretnék tartósan ilyen helyzetbe kerülni, ezért szemezni kezdtem a külföldi munkalehetőségekkel. Bár ezek az ajánlatok első ránézésre valóban kecsegtetőek voltak, később kiszámoltam, hogy a kezdő fizetés csak itthoni viszonylatban jó, ha pedig több mindent szeretne ott is magának az ember, akkor a kiadásai is jelentősen emelkedni fognak.

Végül úgy ítéltem meg a helyzetet, hogy akkor járok a legjobban, ha saját vállalkozást alapítok. Már pont vágtam is volna bele a projektbe, amikor egy szintén vállalkozó ismerősöm mérgesen elmesélte, hogy lelopták az utcafronti homlokzatról az aranyozott cégtábláját. Még haza sem ért, mire a büntetést is megkapta a hiányzó tábla miatt.

Akkor jöttem rá, hogy a cégalapítás székhelyszolgáltatás nélkül is lehetséges ugyan, de nem biztos, hogy megéri. A cégtábla kihelyezése csak egy a sok apróság közül, amit meg kell tennünk a cégünk székhelyén, és amint látjuk, néha még ez sem a tervek szerint alakul. Nem akartam hát a véletlenre bízni a dolgot, és igyekeztem megkeresni a legjobb székhelyszolgáltató céget. Meg is találtam, méghozzá a szekhelypartner.hu személyében. Bár ebben a pillanatban még nem voltam cégvezető, mégis azt éreztem, hogy itt végre komolyan vesznek, és támogatóan állnak az ötleteimhez. Continue reading