Legyen profi kezekben a székhelyed

Szponzorált tartalom

cégalapítás székhelyszolgáltatás

cégalapítás székhelyszolgáltatás

A vállalkozásod elindításához segítségre lenne szükséged? Cégalapítás és székhelyszolgáltatás után keresgélsz? Akkor nézd meg a Székhelyszolgáltatás oldalát!

Amikor először találkoztam a Székhelyszolgáltatás honlapjával, akkor nagyon meglepő volt számomra, hogy mennyire szép a design, a színek milyen jól lettek kiválasztva és milyen soka információ megtalálható egy weboldalon. Ha kíváncsi vagyok valamire, akkor nagyon könnyen és gyorsan megtalálhatom a honlapjukon.

Amennyiben neked cégalapítás székhelyszolgáltatás az elsődleges cél, ami miatt felkeresnéd őket, akkor erről a szolgáltatásukról is részletesen olvashatsz a honlapjukon.

A leendő ügyfeleiket megfelelően tájékoztatják mindenről. A honlapjukon található információk elolvasása után pedig már pontosan tudni fogod, hogy mire számíthatsz tőlük és milyen szolgáltatást kínálnak a számodra.

Sokan úgy gondolják, hogy a cégalapítás székhelyszolgáltatással egy bonyolult és nehéz folyamat. Azonban, a Székhelyszolgáltatás csapata rávilágít arra, hogy ez talán mégsem egy olyan nehéz dolog. A honlapjukon olvashatsz a cégalapítás menetéről, a betartandó határidőkről és az elvégzendő feladatokról. Amennyiben nem szeretnél foglalkozni a cégalapítással és inkább átadnád másnak ezt a feladatot, akkor a Székhelyszolgáltatás ebben az esetben is tud neked segíteni.

Mindig lelkiismeretesen dolgoznak és mindent megtesznek az ügyfeleik elégedettsége érdekében. Pontosan tudják, hogy milyen nagy segítséget tudnak nyújtani a vállalkozások számára a székelyszolgáltatással, ezért már nem csak Budapesten, de Újlengyel területére is kérheted a székhelyedet.

Amennyiben iparűzési adó mentes székhelyet szeretnél, akkor érdemes lehet Újlengyelt választani. Ugyanis ezen a településen IPA mentesen üzemeltetheted a székhelyedet.

Azonban, ha néha egy-egy megbeszélésre szükséged lenne a székhelyre és nem szeretnél ezért Újlengyelig utazni, akkor Budapestet ajánlom számodra.

A Székhelyszolgáltatásnál van lehetőség arra, hogy a székhelyen havonta egyszer ingyenesen igénybe vegyél egy irodát. Így, nem kell külön irodát bérelni ezekre az alkalmakra.

Ha a mindennapok során nincs szükséged székhelyre, mert egyéni vállalkozó vagy, de mégsem szeretnéd az otthonodat székhelynek bejelenteni, akkor ebben az esetben nagyszerű választás lehet a Szélhelyszolgáltatás.

Milyen feladatokat vesznek át tőled? Szinte mindent elintéznek, ami székhellyel kapcsolatos.

Intézik a postai küldeményeket, foglalkoznak az adminisztrációval, törvényesen és jogszerűen járnak el minden esetben, és a hatóságokat is fogadják.

Nekik köszönhetően Neked már nem kell ezekkel a feladatokkal foglalkozni és az idődet töltheted valami hasznosabbal.

A hatóságok nagyon komolyan veszik pl. a küldemények átvételét, de ha a Székhelyszolgáltatással dolgozol, akkor ezzel biztosan nem lehet gond. Minden levelet átvesznek és szkennelve e-mailen továbbítják a részedre. A csomagokat összegyűjtik, a következő hónap elején pedig elküldik az általad megadott címre. Ennek köszönhetően egy levél és küldemény sem tűnhet el. Mindent időben megkapsz, és még a postán sem kell ácsorogni érte, ha épp nem voltál otthon, amikor a postás kézbesíteni szerette volna. Hiszen meghatalmazással ezeket mind meg tudják csinálni helyetted.

A Székhelyszolgáltatás már több, mint 10 éve foglalkozik székhelyeknek a menedzselésével, ezért pontosan tudják, hogy mire figyeljenek és egyes esetekben hogyan járjanak el. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, ezért törvényszerűen és jogszerűen tudnak eljárni minden helyzetben.

Folyamatosan figyelik az új változásokat és ezekhez igazítják a szolgáltatásokat is. Pénzügyileg stabilak, amit az is bizonyít, hogy a Bisnode által minősítve van a cég.

Szükséged lenne egy székhelyre, de nem szeretnél vele túl sokat foglalkozni? Akkor válaszd a Székhelyszolgáltatást, hogy minden gördülékenyen mehessen a székhelyeden anélkül, hogy foglalkoznál vele.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.