Ne engedjük, hogy az atopiás dermatitisz tegye tönkre a futásainkat.

Szponzorált tartalom

atopiás dermatitisz

atopiás dermatitisz

Egész hosszú ideje futok már. Persze nem folyamatosan csináltam és egész nagy hézagok vannak a teljesítményemben is. Régen azonban el sem tudtam volna képzelni, azt, hogy én szórakozásból, szabadidőmben, futni fogok. Ez főleg annak köszönhető, hogy nagyrészt otthon ültem és számítógépeztem. Mivel el voltam kényeztetve, ezért minden olyan tevékenység, ami fájdalommal, vagy diszkomforttal járt, számomra nem volt vonzó. A legviccesebb dolog, amit a szüleim mutogatni szoktak, azok a hegymászós képeink. Barátommal együtt a boldog család között olyan szenvedő fejeket vágunk, mintha éppen most jöttünk volna ki a nyelvtan óráról.

A fiatal énem tényleg nem tudta volna elképzelni, hogy egyszer majd saját kedvtelésből fogok hegyeket mászni és az erdőben túrázni. De térjünk vissza a futásra. Sokan vannak szerintem ezzel a tevékenységgel hasonlóan, mint én, gyerekként. És nehéz lehet megérteni, hogy mi örömöt tud találni ebben az ember. Ezért is szeretnék nektek most pár tippet adni ahhoz, hogy miként lehet boldogan és stressz nélkül futni.

Az első és legfontosabb dolog, amit sokáig alábecsültem, az a cipő. Mikor tinédzser az ember, azt hiszi, hogy az övé az egész világ. Ezért nem számított akkoriban, hogy milyen cipőben mentem el futni. Ez hatalmas hiba volt, aminek akár komolyabb következményei is lehettek volna. Mikor egy évvel ezelőtt újrakezdtem, még nem volt rendes cipőm és napokig fájó lábbal szenvedtem otthon. Nem kell egyébként, hogy túl drága legyen, de a lényeg, hogy futásra legyen kitalálva.

A másik pedig, hogy ha az ember először kezd el futni, akkor sokat segíthet a zene. Én is összeraktam magamnak egy olyan zenei lejátszási listát, amiben csupa olyan számok vannak, amik felpörgetnek. Őszintén, ki ne szeretné elképzelni magát úgy, mint az egyik filmes főszereplő, aki éppen a legjobb zenékre fut. Az utóbbi időben azonban már eljutottam arra a szintre, hogy szívesen megyek zene nélkül is. Mindkét módszernek megvan a szépsége és az előnyei.

Minden fejlődés mellett azonban volt egy bajom, ami nagyon megkeserítette a futást, főleg télen. Ez pedig az atopiás dermatitisz, aki rendelkezik hasonló betegséggel, az ismeri már az idegesítő fájdalmat, ami azzal jár, hogy kiszárad a keze. Sokáig csak úgy voltam vele, hogy meg kell tanulnom élni ezzel. Egy barátom azonban küldött egy terméket a Prevenció Patika oldalán, amiről azt állította, hogy tökéletesen kezelni tudta az atopiás dermatitisz tüneteit. Egy olyan élet, amiben nem kell folyamatosan az atopiás dermatitisz miatt szenvedni, egy olyan kép volt, amiért szívesen rákattintottam a Prevenció Patika oldalára.

Mikor belép az ember, teljesen ledöbben attól, ami fogadja. Ennek kapcsán rájöttem arra is, hogy a legfőbb indok, amiért sosem kerestem gyógyszert vagy kenőcsöt az atopiás dermatitisz tüneteimre, az nem más volt, minthogy nem szeretek patikába járni. Tudom, hogy ez egy kicsit gyerekes hozzáállás, én azonban őszintén ki nem állhatok ilyen helyekre járni. A Prevenció Patikában azonban elfelejthettem azokat az általános kellemetlenségeket, amihez már hozzá van szokva az ember. Hiszen sokszor, ha elmegy az ember patikába valami gyógyszerért, a végén még akár jobban meg is tud betegedni, hiszen nem egészséges emberek szoktak ilyen helyekre járni.

A Prevenció Patikának azonban nem ez volt az egyetlen erőssége. Az internetes felület miatt sokkal rendezettebb volt minden termék. Nem tudom, hogy hányszor esett már meg velem, hogy valami teljesen egyszerű dolgot szerettem volna a patikában venni. Azt hittem, hogy pár perc lesz az egész, helyette egy csomó időt töltöttem kereséssel. Mikor pedig végül megkérdeztem az ottani eladókat, kiderült, hogy végig az orrom előtt volt az adott termék.

A Prevenció Patika oldalán elfelejthetjük az ilyen fájdalmainkat, mivel olyan szépen van rendszerezve az oldal, hogy szinte biztos mindent meg fogunk találni a lehető legrövidebb idő alatt. Nekem is csak ki kellett választanom a felső menüből az atopiás dermatitisz kategóriát és már meg is kaptam az ehhez kapcsolódó összes terméket. Mivel nincsen egy fizikai bolthoz kötve, ezért sokkal nagyobb választékkal rendelkezik a Prevenció Patika, mint egy átlagos, hétköznapi társa.

A termékek pedig nem csak, hogy egy helyre vannak összeszedve, hanem a legfontosabb információkat azonnal meg tudjuk nézni róluk. Ilyen például az ár, vagy a kiszerelés. Biztos, hogy veletek is történt már olyan, hogy egy összecserélt ár miatt drágábban vettetek meg egy terméket. Itt ez biztos nem fog megtörténni, ráadásul a webshop jelleg miatt sokkal olcsóbban is tudjuk majd beszerezni a termékeket. Tudom, erre sokan azt mondják, hogy a szállítási díjjal együtt már nem is éri meg annyira, de higgyétek el, hogy a Prevenció Patika oldalán még így is sokkal kedvezőbben tudunk vásárolni, mint egy rendes patikában.

Az oldal ráadásul nagyon barátságos és felhasználóbarát. Nem szoktam szeretni a felugró ablakokat, itt azonban egy olyan ajánlat fogadott minket, amit nem szívesen hagytam volna ki. Az ajánlatban annyi állt, hogy ha feliratkozunk a hírlevelükre, akkor kapunk egy 700 ft-os kupont. Egy ilyen feliratkozás pár perc csupán, cserébe pedig ingyen pénzt kapunk, ami nagyszerű. Én egyébként is örülök a Prevenció Patika hírlevélnek, hiszen így tisztában lehetek azzal, hogy éppen milyen leárazások vagy új termékek érhetőek el az oldalon.

A kapcsolatot is nagyon könnyű felvenni velük. Sokszor attól szoktam félni, mikor netes boltokról van szó, hogy át leszek verve és nem tudom őket majd sehol sem elérni. Itt azonban egyáltalán nem ez volt a helyzet. Az oldalon több elérhetőség is meg van adva, úgyhogy ha valaki e-mailt szeret írni, akkor arra is van lehetősége, én azonban úgy vagyok vele mindig, hogy telefonon hívás a leggyorsabb módja a kapcsolatfelvételnek. Az egyik termékkel kapcsolatban fel is akartam tenni egy kérdést, úgyhogy tárcsáztam a számukat.

Én voltam a legjobban meglepődve, mikor szinte azonnal fel is vették. Tényleg nincs ehhez szokva már az ember. Ahhoz meg főleg nem, hogy ilyen kedvesen és részletesen válaszolnak a kérdéseire. Mire letettem a telefont, már pontosan tudtam mindent, amire csak szükségem volt és készen álltam arra, hogy leadjam a rendelést.

A rendelés sem egy kifejezetten bonyolult dolog. Egyszerűen csak be kell helyezni a kosárba azokat a dolgokat, amiket meg akarunk vásárolni. Ha ezzel is készen vagyunk, akkor még lehetőségünk van egyszer átnézni a virtuális kosarunkat. Így biztosra mehetünk azzal kapcsolatban, hogy nem raktunk be véletlenül egy plusz terméket. Ezt követően már csak meg kell adnunk a szállítási adatainkat és az adott gyógyszeres csomag már el is indult felénk. Ilyen egyszerű is lehet az atopiás dermatitisz elleni termékek vásárlása.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.