Ismerd meg a Felépülők addiktológiai szakembereit!

Szponzorált tartalom

felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink

felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink

Az alkoholfüggőség komoly és nagyon nehéz probléma. Nehéz küzdelem mind a függőknek, mind pedig az őket szerető hozzátartozóknak. Sokan talán félnek is beismerni, hogy problémájuk van, mivel tartanak a negatív megítéléstől és a szimpátiát alig mutató szakemberektől.

A Felépülők Családi Felépülési Központ addiktológiai szakembereitől azonban egyáltalán nem kell félni. Ha alkoholproblémára keresel megoldást, ismerkedj meg velük a felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink oldalon!

Ők a Felépülők munkatársai

A felepulok.hu egy olyan oldal, ami segítséget szeretne nyújtani az alkoholfüggőségtől való megszabadulásban. A Felépülők Családi Felépülési központban a gyógyulni vágyókat szakértő orvosi és addiktológiai kezek segítik a küzdelemben. A központ munkatársai maguk is felépült emberek, akik korábban maguk is keresztül mentek az alkohollal folytatott nehéz küzdelmen. Éppen ezért nem csak szakmai tudásuk által tudnak segítséget nyújtani annak, akinek erre van szüksége, hanem saját tapasztalataikon keresztül is.

A felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink oldalon látható arcok egytől egyig kedves, derűt sugárzó embereket mutatnak, akikkel karöltve szinte örömnek tűnik a nehéz út.

Ezekben kérhetsz segítséget tőlük

A Felépülők munkatársaitól négy módon kérhetsz segítséget alkoholprobléma esetén. Először is: kérhetsz tőlük állapotfelmérést. Másodszor: jelentkezhetsz személyes konzultációra. Harmadszor: lehetőséged van családi konzultációra. És végül negyedszer: dönthetsz úgy, hogy bevállalod a Felépülők Családi Felépülési Központ mindössze 28 napos gyógyító programján, amelynek során a teljes ellátás mellett többek között utógondozást és orvosi segítséget is kaphatsz. Az egyes szolgáltatások árával és pontos részleteivel a weboldalon alaposan megismerkedhetsz.

Úgy érzed, baj van? Keresd a felepulok.hu-t! Addiktológiai szakemberre lenne szükséged, de kicsit azért félsz tőle? Nézz körül a felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink oldalon!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.