Feliratos póló a születésnapi bulira.

Szponzorált tartalom

póló nyomás

póló nyomás

Amióta a gyerekeim megszülettek az egész életünk egy nagy szervezés. Persze előtte is egy csomó mindent meg kellett terveznem és szerveznem, de amióta kétgyermekes szülő vagyok, azóta ez még inkább így van.

Például a reggeleink igazi tervezést jelentenek, mivel a két gyereket két különböző iskolába kell elvinni és mellé még egy jó pár dolgot is be kell pakolnunk és össze kell szednünk. Ez nyilván az elején abszolút nem ment olajozottan, de idővel minden jobb lett, hiszen megtanultuk, hogy hogyan vigyünk rendszert az életünkbe.

Aztán persze délután mindez folytatódik vagy kezdődik újra, hiszen el kell menni a gyerekekért az iskolába, onnan pedig rohanás a külön órákra. Daninak úszás van, Lilinek pedig fuvola óra. Szerencsére ők ezt nagyon élvezik és szeretik, így nincs probléma ezzel, max nekünk szülőknek húzós néha.

A legutóbbi nagy szervezést igénylő program Dani születésnapja volt. Szerettünk volna egy igazán emlékezetes eseményt szervezni neki, így gondoltuk, hogy az össze meghívott gyerek kap egy feliratos pólót. Ehhez pedig a hétvégi program a póló nyomás megszervezése volt. Mivel rengeteg időt a keresgéléssel töltöttem, így találtam rá a lolmarkt.hu oldalra, ahol kifejezetten gyerekeknek is készítenek feliratos pólókat.

Azt kellett eldöntenünk, hogy mindenki ugyanazt a pólót kapja-e vagy mindenki más-más pólót. Sokáig tanakodtunk rajta az egyik barátnőmmel, akinek a gyerekeit szintén meghívtuk és végül úgy döntöttünk, hogy legyen mindenkinek más pólója, az valahogy mégis sokkal egyedibb.

A honlapon elkezdtem nézegetni az állatos kategóriát. Azon belül különböző feliratú és színű pólót találhatunk. A következő kettő nyerte el legjobban a tetszésemet: „A cicák boldoggá tesznek“, amely gyakorlatilag egy fekete cicát ábrázol, benne az említett felirattal, a másik pedig a „Believe in your dreams“ feliratú, amelyen található egy csillámpóni is. Szerintem ezek nagyon aranyosak gyerkeknek, de a barátnőmnek nem annyira tetszett, úgyhogy gondoltam nézzük meg a többi kategóriát is.

A film és mese csoportban találtam két olyan feliratot, ami szerintem mindenkinek tetszhet és még vicces is. Az egyik ezek közül a következő felirat volt: „Ott vagyunk már?“. Azt hiszem, hogy ezt a mondatot minden szülő kívülről fújja és ismeri. Nemcsak, hogy ismerjük, de azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy ez az a mondta, amit oly sokan nem szeretünk. Tudom, hogy mi is ilyenek voltunk gyerekkorunkban és mindig ezt kérdeztük a szüleinktől, de persze más az, amikor felnőttkorban ezt visszakapjuk a saját gyerekeinktől. Viszont pont ezért vicces is lehet, amikor majd a gyerekek hazaviszik és a szüleik akár jókat is nevethetnek ezen a mondaton.

A másik póló, ami ebben a kategóriában megtetszett, az a „Legyen szép napod“ volt, amin Garfield alszik, sárga alapon fekete betűkkel. Ezt is átküldtem a barátnőmnek, hogy véleményezze.

Végül hosszas tanakodás után, úgy döntöttünk, hogy 3 féle pólót fogunk rendelni: A „Cicák boldoggá tesznek“, a „Believe in your dreams“ és az „Ott vagyunk már“ feliratút.

A póló nyomás darabonként 4490 Ft-ba került és valóban nagy sikert arattak, mert nagyon tetszett a gyerekeknek, sőt még a szülőknek is. Többüktől kaptunk visszajelzést, hogy milyen jó ötlet volt a feliratos póló a gyerekeknek, amit utána haza is tudtak vinni és egy kedves emlék maradt a születésnapi buliról. Azt hiszem, hogy ezt az ötletet máskor is érdemes lesz megvalósítani.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.