Az energetikai tanúsítvány készítése gyorsabb, mint gondolnánk!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány készítése

energetikai tanúsítvány készítése

Ha Flash a villám nem, akkor nem is tudom, hogy milyen jelző illik az e-tanusitas.eu szolgáltatására. Hallottál már olyan cégről, ami 24 órán belül makulátlan szolgáltatást nyújt Neked? Velünk az energetikai tanúsítvány készítése gyerekjáték, hiszen egy napon belül már a virtuális postaládádban fog landolni a dokumentum. Gyors, pontos, szakszerű és még zöld is a cég, okunk sincs a panaszra – az örömre viszont már annál inkább!

Az energetikai tanúsítvány egy olyan dokumentum, amire nem tudjuk, hogy szükségünk van mindaddig, amíg ténylegesen nincsen rá szükségünk. Általában a hiánya az ingatlan eladásakor szokott gondot okozni, mivel az adásvételi szerződés alkalmával erre is szükségünk lehet. Szerencsére az e-tanusitas.eu oldal nagyon gyorsan és készséggel segít nekünk, hogy minél hamarabb nálunk lehessen ez a dokumentáció. Hogyan is zajlik a folyamat? Most gyorsan összefoglaljuk néhány mondatban!

Elsőként el kell látogatni a cégnek a weboldalára, ahol a kapcsolatfelvétel előtt nem árt elolvasni a tájékoztatójukat, mely az árakat is tartalmazza. Mivel országos lefedettségük van, így nem kell aggódnunk a lakóhelyünk miatt. A feltüntetett telefonszámon lehet őket keresni munkaidőben, azonban sürgős esetekben még este vagy hétvégén is felveszik a telefont, hiszen első az ügyfél. Ilyet azért nem gyakran hallunk, igaz? Itt tényleg nagyon komolyan veszik az energetikai tanúsítvány készítését!

A telefonbeszélgetés alkalmával egyeztetve lesznek a személyes felmérés részletei és az előkészítendő dokumentumok annak érdekében, hogy a munka gördülékenyen és gyorsan haladhasson. Amennyiben előkészítünk minden szükséges papírt és a helyrajzi számot, a felmérést követően azonnal kezdődhet a dokumentum elkészítése, melynek HET-számát sürgős esetben akár 12 órán belül megküldik részünkre SMS-ben, hogy az ügyvédünk el tudja készíteni az adás-vételi szerződést. Azonban ha nem sietünk ennyi, akkor 24 óra múlva landolni fog az e-mail fiókunkban a dokumentum, melyet nem szükséges kinyomtatni sem, elég továbbítani a vevő számára. Előfordulnak olyan esetek is, amikor a megrendelő ragaszkodik ahhoz, hogy kézzel fogható legyen számára az energetikai tanúsítvány, ilyenkor GLS futárszolgálattal küldi meg a cég pluszba, az e-mailen túl a dokumentumot.

El is kezdődhet az eladás, mivel minden rendelkezésre áll. Amennyiben valahogy elkeveredne a dokumentum, akkor sem kell aggódni, mivel a cég még évekig megőrzi az ügyfelek számára a rendszerben. Minden igényt kielégítenek és a szolgáltatás nem áll meg az energetikai tanúsítvány készítése után. Nagyon szimpatikus számomra ez az ügyfélközpontú magatartás, ha majd lakáseladásra adom a fejemet, egészen biztos felkeresem az e-tanusitas.eu-t! El is mentettem az oldalt a könyvjelzők közé, hogy ismerősöknek is tudjam ajánlani ezt a remek céget.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.